zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>
Stijl beheer
Beheer de stijlen die u toepast in uw ZpiderZ omgeving. Maak nieuwe stijlen aan door deze direct in ZpiderZ van een ontwerp te slicen, knippen etc. Voeg stijlen toe uit de Style library. Alle stijlen zijn direct in uw omgeving beschikbaar om de website te realiseren. Bepaal lettertypes, kleuren etc. Uw complete CSS style sheet eenvoudig aanpasbaar!

Login
Heeft u pagina's welke achter een login functionaliteit moeten? Geen probleem. Met ZpiderZ kunt u dit heel eenvoudig regelen. Alleen uw bezoekers die zich hebben geregistreerd krijgen deze pagina dan te zien, na te hebben ingelogd.

Blog
Heeft u bijvoorbeeld nieuws te melden waarbij uw, al dan niet geregistreerde, site bezoekers hun reactie mogen plaatsen? Maak dan gebruik van de Blog module. Handig in te delen in categorie├źn en nog veel meer.

Widgets
Standaard zijn er diverse widgets in ZpiderZ. Wat te denken van de buienradar op uw site, het plaatsen van YouTube films op uw site, weergave van RSS feeds van andere sites, uw laatste Twitter Feeds en nog veel meer...

Fotoalbum
U kunt zelf fotoalbums samenstellen. Deze kunnen weer worden gepubliceerd bij uw Blogs, Nieuwsberichten of op een willekeurige pagina van uw site!

Formulieren
Met de ZpiderZ formulieren generator bent u in staat om zelf heel eenvoudig allerhande formulieren samen te stellen. Bijvoorbeeld contactformulieren of aanvragen voor informatie.

WYSIWYG editor
En natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om overal uw teksten aan te passen met behulp van de handige WYSIWYG editor en afbeeldingen te plaatsen... maar ook hierin is ZpiderZ net wat anders. Anders en beter!

ZpiderZ modules en mogelijkheden
Standaard is eigenlijk geen goede term voor ZpiderZ. Het systeem is zo innovatief en uitgebreid dat men deze term eigenlijk niet kan gebruiken. Toch willen we hierbij aangeven welke modules u zo kunt gebruiken indien u voor ZpiderZ kiest:
Webshop
Met de ZpiderZ webshop kunt u direct omzet genereren. De shop is bijzonder compleet en online betaling behoord tot de mogelijkheden. Eventueel houdt de webshop rekening met het voorraadniveau en kunt u aanbiedingen extra onder de aandacht brengen.

Nieuws
Door regelmatig nieuws te plaatsen op uw website zorgt u er voor dat bezoekers terug komen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met de nieuws module bepaald u zelf vanaf wanneer het item gepubliceerd mag worden en ZpiderZ zorgt er voor dat deze dan wordt getoond.

Narrowcasting
Narrowcasting is een bijzonder actueel onderwerp. Met de ZpiderZ Narrowcasting module kunt u zelf bepalen welke boodschap, wanneer en waar wordt getoond. Dit alles in de vorm van een 'cast' welke bestaat uit diverse filmpjes en 'dia's'. De hoge attentiewaarde van Narrowcasting zorgt er voor dat uw boodschap daadwerkelijk over komt.

Maps
Met de mappen module bent u in staat om in een heldere kaartweergave uw locatie(s) te tonen. Eventueel kan per locatie aanvullende informatie worden gegeven, zoals het adres en een korte omschrijving.

Activiteiten/Workshops/Cursussen
Heeft u binnen uw organisatie cursussen, activiteiten of workshops waarvoor mensen zich kunnen inschrijven? Dan is deze module uitermate geschikt voor u! Bezoekers van uw site kunnen zich online inschrijven. U heeft vervolgens een helder overzicht van de inschrijvingen. Natuurlijk wordt er hierbij rekening gehouden met de door ingestelde criteria, zoals het maximum aantal deelnemers. Wilt u dat uw deelnemers vooraf betalen? Geen probleem, dankzij de mogelijkheid tot Online betaling.

XPlan ®
Het softwaresysteem XPlan is het meest complete systeem voor beauty & wellness centra. Met de in ZpiderZ geïntegreerde XPlan module kunnen bezoekers online hun behandeling of arrangement boeken, maar ook cadeaubonnen bestellen en online betalen.

Golf O/S ®
Dit uitgebreide softwaresysteem voor golfbanen en golfclubs heeft een uitgebreide online module, welke volledig in ZpiderZ is geïntegreerd.Hierdoor kunnen site bezoekers online een starttijd reserveren,inschrijven voor toernooien, hun handicap verloop inzien en nog heel veel meer.

Bannering
Met de Bannering module van ZpiderZ bent u in staat om heel eenvoudig de advertenties op uw website te beheren. U bepaald waar kan worden geadverteerd, tegen welk tarief, rotatie etc. Het is zelfs mogelijk dat uw klanten met hun eigen account kunnen inloggen en de gewenste plaats een advertentie plaatsen. Ook hier behoord het tot de mogelijkheden om online de betaling voor deze banner te laten gebeuren.