zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>

Ultieme flexibiliteit
Uitgegeven: vrijdag 20 maart 2009
Door: Marcel van Aken
Laatst gewijzigd: vrijdag 16 april 2010

De lancering van ZpiderZ heeft vele ogen geopend. De hoge mate van flexibiliteit en mogelijkheden zijn ongekend. Nooit eerder was men in staat om zo eenvoudig en zonder technische kennis een site aan te maken en te beheren.
ZpiderZ is een uniek CMS. Het is het eerste volledig grafische CMS welke u als gebruiker in staat stelt om zelf een website te creëren zonder dat u hiervoor enige technische kennis nodig hebt. Hierbij wordt geen enkele concessie gedaan ten opzichte van functionaliteit en mogelijkheden. Sterker nog... ZpiderZ biedt u een groot scala aan uiterst uitgebreide modules.

ZpiderZ de keus voor grafici
Voor vele bedrijven en reclamebureaus is ZpiderZ een verademing. Men heeft namelijk de mogelijkheid om een ontwerp zelfstandig in ZpiderZ te vertalen naar een volledig functionerende site. Men is niet langer afhankelijk van Internetbureaus. Binnen een dag heeft men een site online.

Technische realisatie uit handen geven
Natuurlijk kan ook DIMMbizz als ontwikkelaar de technische vertaling van een ontwerp middels ZpiderZ realiseren. Na een uitleg over de werking van ZpiderZ zal de klant in staat zijn om zelf het verdere beheer van de site op zich te nemen. Hierbij is werkelijk iedere wijziging mogelijk. Men wordt niet langer beperkt tot het enkel wijzigen van tekst, maar de gehele Lay-Out kan binnen een handomdraai worden aangepast.

Maak kennis met de ongekende mogelijkheden die ZpiderZ u te bieden heeft en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je Googlebladwijzers