zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>

Nieuwe Website Boom Chicago
Uitgegeven: vrijdag 1 april 2011
Door: Marcel van Aken

Beroemd om hun hilarische comedy shows, viral videos... Boom Chicago is een unieke avond uit in Amsterdam! Met hun nieuwe website zijn ze in staat hun fans en bezoekers nog beter te informeren over al hetgeen men te bieden heeft. Want Boom Chicago biedt tevens unieke diensten aan het bedrijfsleven!
Sinds 1993, ontwikkelt Boom Chicago hilarische shows en videos. Boom Chicago treed iedere avond op in Amsterdam en in theaters, op festivals en corporate events over de gehele wereld. Vanuit hun eigen productie studio creeëren ze video content voor programma's (bijvoorbeeld Comedy Central), Internet en Mobile.

De beroemde Boom Chicago multimedia-improvisatie-sketch comedy show kan live worden bijgewoond in het theater aan het Leidseplein in Amsterdam. Het publiek zit aan lange taels en participeert in de show door het geven van suggesties.

De meeste mensen komen al vroeg om hun show bezoek te combineren met een diner. Tijdens de show wordt men bediend met cocktails, margaritas, bier en al wat men wenst.

Boom Chicago heeft ZpiderZ CMS gekozen als platform om haar website op te bouwen. In nauwe samenwerking met het Boom Chicago marketing team, ontwikkelde DIMMbizz een nieuwe website welke kan meegroeien met de ambitie van Boom Chicago!


Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je Googlebladwijzers