zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>

DIMMbizz technologie voor Thermen Holiday website
Uitgegeven: maandag 16 mei 2011
Door: Marcel van Aken
Laatst gewijzigd: zondag 19 augustus 2012

Het door DIMMbizz ontwikkelde Content Management Systeem ZpiderZ is het nieuwe platform voor de Thermen Holiday website. De integratie met het eveneens door DIMMbizz ontwikkelde xPlan Spa Software maakt Online reserveren van toegang, behandelingen en arrangementen mogelijk.
Thermen Holiday is met vestigingen in Schiedam en Zuidwolde een toonaangevend bedrijf op de Nederlandse Wellness markt. Het bedrijf maakt tot grote tevredenheid gebruik van xPlan, het door DIMMbizz ontwikkelde softwaresysteem voor sauna's en spa's.

xPlan
Met xPlanheeft Thermen Holiday een compleet ERP (Enterprise Resource Planning) systeem tot haar beschikking. Een systeem dat de operationele kant van het bedrijf (automatisch inplannen behandelingen, reserveringen, horeca etc.) ook de back-office van het bedrijf ondersteund. Ook voor de afdelingen marketing en accounting is xPlan een belangrijk en waardevol systeem.

Website Thermen Holiday
De directie en marketing afdeling van Thermen Holiday wensten een nieuw CMS welke meer mogelijkheden en flexibiliteit bood. Vanuit de goede ervaringen die Thermen Holiday heeft met xPlan, werden de wensen/eisen ten aanzien van een CMS aan DIMMbizz voorgelegt. Een uitvoerige demonstratie van ZpiderZ, het door DIMMbizz ontwikkelde CMS, was voldoende om Thermen Holiday te overtuigen. Besloten is om het bestaande design te behouden, gebruik makend van de flexibilteit en meerwaarde van ZpiderZ.

Integratie ZpiderZ - xPlan
De integratie van ZpiderZ en xPlan waren een belangerijke reden voor Thermen Holiday om voor ZpiderZ te kiezen. Direct op de pagina over een bepaalde behandeling of arrangement kan men het betreffende item boeken, waarna men in de reserveringsmodule alleen maar de datum hoeft te kiezen waarvoor men wenst te reserveren. En indien men in het reserveringsscherm meer informatie wenst over een te boeken behandeling, wordt men direct doorgestuurd naar de betreffende pagina op de website.


Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je Googlebladwijzers