zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>
ZpiderZ is een DesignTool
Uniek is het feit dat ZpiderZ uitermate geschikt is voor design- en reclamebureaus. Met het platform dat ZpiderZ hen biedt zijn ze namelijk in staat om binnen een handomdraai zelf een website technisch te realiseren of lay-outwijzigingen door te voeren. Diverse bureaus gingen u reeds voor.

Voordelen voor designers

Snelle doorlooptijd van design naar realisatie
U kunt zelf het design in ZpiderZ omzetten naar een technisch functionerende website of dit door DIMMbizz laten doen. Hoe dan ook is het met ZpiderZ zeer eenvoudig om binnen korte tijd (een dag is geen probleem) een website 'live' te zetten.

Doorvoeren van wijzigingen in de lay-out is zo gebeurd
Tot voor kort was het doorvoeren van een wijziging in de lay-out een heel karwei voor uw internetbureau. Met ZpiderZ is dit binnen een handomdraai gebeurd.

Ontwerpers zijn onafhankelijk van techneuten
ZpiderZ maakt de technische vertaalslag voor u. U kunt dat dus volledig zelf doen. Het enige dat u nodig heeft is een ontwerp. Niks geen complexe technische verhalen, maar een heldere werkwijze die aansluit bij de wijze waarop designers gewend zijn te werken.

Lage kosten, dus sneller verkocht...
Wijzigingen zijn zelf door te voeren en de licentieprijzen zijn uiterst interessant. U heeft uw website dan ook al snel verkocht. En u bent gelijk voorbereid op eventuele wijzigingen in de wensen van de klant, want deze zijn snel door te voeren.

Ongekende mogelijkheden
Vrijwel alles is mogelijk met ZpiderZ. Een groot aantal modules en functionaliteiten staan voor u klaar om te worden gebruikt. En alles draait om de eenvoud in gebruik. U heeft zo een webshop gerealiseerd

Ontwikkeld met en voor ontwerpers betekend gebruiksgemak
En dat merk je! Iedere ontwerper zonder technische kennis van Internet en website realisatie is ZpiderZ snel eigen. De werkwijze is grotendeels gelijk aan het gebruik van de hen bekende systemen. Dit omdat ZpiderZ 's werelds eerste volledig grafische CMS is.

Nieuwe inkomstenbronnen
U kunt zelf de website realiseren en hiermee de kosten die een Internetbureau in rekening zou brengen, en welke u doorfactureerd aan uw klant, in uw eigen zak steken! Natuurlijk bestaat ook altijd de mogelijkheid om de bouw van uw site aan de ontwikkelaars van ZpiderZ uit te besteden. Voordeel hiervan is dat de kosten laag zijn, omdat het realiseren van een website met ZpiderZ zeer eenvoudig is en snel gedaan.