zpiderz build the web
Wat maakt zpiderz zo anders dan andere CMSsen?
Kunt u een site bouwen in minder dan 5 minuten?
Leer hoe wij het doen >>
Website beheren met ZpiderZ

ZpiderZ is 's werelds eerste en enige volledig grafische CMS. Het systeem biedt een innovatief platform om eenvoudig websites te beheren. Het beheer gebeurd direct op de pagina zelf, hetgeen intuïtief de logische plaats is voor de gebruiker. Gebruikersgemak is dan ook een van de vele kenmerken van ZpiderZ


Natuurlijk biedt ZpiderZ u een ongekend breed aanbod van modules en functionaliteiten. Dit in combinatie met de unieke kwaliteiten van ZpiderZ zorgen voor ongekende beheermogelijkheden, snelheid van realisatie en aanpassing.

Maatwerk
In sommige gevallen is het de wens van een klant om specifieke aspecten door te voeren in hun website. In dat geval biedt DIMMbizz de mogelijkheid om deze door te voeren in ZpiderZ. Na een duidelijke afbakening van uw wensen middels een Functioneel Ontwerp (FO) wordt een en ander gerealiseerd. Alles van koppelingen met binnen uw organisatie gebruikte applicaties tot specifieke functionaliteit in ZpiderZ.Website bouwen met ZpiderZ

ZpiderZ biedt de mogelijkheid om zonder enige technologische kennis een website te bouwen. Het ZpiderZ platform vertaald voor u het design naar een volledig werkende website. Dit maakt ZpiderZ de keuze voor menig reclame-, design- & marketingbureau.

Daarnaast biedt ZpiderZ een groot aantal functionaliteiten en modules. Hierdoor is ZpiderZ bijzonder compleet.

ZpiderZ, zoekmachines en Internet Marketing

SEO (Search Engine Optimalisation) is een veel genoemde term. Natuurlijk wenst iedereen hoog in de resultaten bij zoekmachines te komen. Hierbij speelt techniek een (beperkte) rol. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Internet Marketing / Zoekmachine optimalisatie, al dan niet gecombineerd met een Addwords campagne, met ons te bespreken.